Jeg heter Julianne Olsen og bor i Sandefjord sammen med min sønn Nikolai.
Vi bor ved Vesterøya og har store friluftsområder rundt oss her vi bor.

Jeg, Julianne, er vokst opp med hunder siden foreldrene mine driver oppdrett. Min mor har kennel Amarita's og min far har Kennel Røraskogen's. Deres hjemmeside
Der har jeg vokst opp med Langhårs dachser i alle 3 størelsesvarianter, kanin, Dverg og Normalstor, Dachshund Korthår og Dachshund Strihåret samt Beagle, Drever, Dunker, Hamiltonstøver, Smålandstøver, Norsk Elghund grå, Svensk Hvit Elghund og Finsk Støver. Etter jeg flyttet til Sandefjord, tok jeg med meg min gamle Smålandstøver, Betty, og fikk ei Finsk støver tispe. Betty ble 15, 5 år før jeg måtte ta valget med å avlive henne.
Hadde egentlig bestemt meg for ikke å ha dachser i hus, siden jeg er blitt alergisk mot dem men det stoppet meg ikke fra å ta med meg en herlig liten sak av en brun merle tispe etter en av mine egne tisper som jeg har i sameie med min mor. Og da var det gjort. Amarita's My Brown Shadow J O kom i slutten av april 2009, så kom moren Amarita's Madamme Blue Dixon i juni 2009. En kveld jeg var hjemme på besøk hos foreldrene mine, fikk de en tlf om at det var en tispe som skulle selges.. Og denne tispa husker jeg fra en utstilling. Afrodite er datter av kullsøster til Blui. I slutten av mai 2010 hentet jeg henne i Oslo. Etter å ha sittet å kikket på finn.no en dag kom jeg over en standard tispe som skulle selges der. Hun lignet utrolig på både Blui og Shadow. Jeg sjekket opp tlf og finner navn og ringer mamma. Mamma sjekker opp og det viser seg at kullsøster til Shadow er til salgs. I midten av oktober 2010 kom Amarita's Madamme Bluelight de Lux i hus.
Utenom å ha disse hundene er jeg aktiv innen klubber. Sitter som styremedlem i Vestfold Harehundklubb, leder i Telemark Dachshundklubb og styremedlem i Beagle Ringen Telemark samt at jeg sitter i utstillingskomiteèn til Vestfold Harehundklubb og Telemark Dachshundklubb. Utstilling er noe jeg er vokst opp med så som regel er jeg på en harehundutstilling, kan du nok se meg med en hund eller fler. I de siste 2 årene har jeg vært ivrig med å fremme en av Norges flotteste noeske rase, Dunkeren. Jeg har vært så heldig å fått lov å ta med meg en hannhund rundt om i Norge, Sverige og Danmark. Haramyras Ring Rekrutt er vell nå blitt Norges mest premierte/titlet Dunker. Han kan pryde seg med tiltlene Int Nord NuCh SuCh DkuCh NjCh NV-06 NV-09 NordV-06 NordV-10 WW-10.


Dette bildet er tatt på Dogs4All NKK Lillestrøm sin Norsk Vinnerutstilling 2009. Som du kan se er han en staselig kar.